Procedura Slim Face sau Cum Sa Scapi de Gusa

Asaaa, dupa 40 sa stiti ca nimeni nu (mai) este perfect. Asta-i vestea proasta. Vestea buna este ca putem sa facem (inca) ajustari non chirurgicale care sunt eficiente.

Despre ce vorbesc? Despre faptul ca acum putin timp am facut o poza cu un catelus mic si dragut stand din profil fara sa ma controlez in vreun fel, fiind convinsa ca sunt foarte draguta atat eu cat si catelul cu care ma pozam si cand imi iau telefonul din mana celui care mi-a facut poza si dau sa o postez… sa lesin direct!
Iata poza ca sa nu ziceti ca exagerez!
image2-1
O gusitza atarnanda rasarea din poza. Pff! Sa inebunesc! Da’ cand a aparut?! Ca parca nu avem asa ceva! Nici nu o aveam cand am inceput proiectul super40 dar acum la 43 a aparut! Deh, gravitatia isi spune cuvantul🙈
In concluzie, m-am apucat sa ma interesez ce pot sa fac. Sunt impotriva operatiilor estetice care schimba fizionomia, am tot spus acest lucru in repetate randuri, insa, sunt pentru preocuparea unei femei sa arate civilizat. Civilizat din punctul meu de vedere inseamna sa nu te lasi prada degradarii. Sa folosim produse de intretinere, sa ne tonifiem corpul si pielea, sa ajustam non-chirurgical pana acolo unde se poate. Asa ca am hotarat sa caut si sa testez pe propria mea piele ca sa va povestesc ulterior si voua ce functioneaza si ce nu.
Deci, am inceput sa ma interesez ce functioaneza in mod real pentru a putea face sa dispara gusa inestetica. Fac o paranteza – am 3 probleme fizice aparute din cauza varstei care chiar ma enerveaza rau: conturul fetei, ridurile de sub ochi si sanii… sau felul in care isi striga ei varsta si sarcina prin care au trecut.

Deci, revenind la gusa si implicit la conturul fetei am descoperit ce se poate face: Cronos Med, impreuna cu Dr Ina Sosoaca, am gasit ce-i eficient si va si arat cu fotografii before and after, desi n-as fi vrut sa ma pozez cu o boneta pe cap, dar mi se pare relevant sa vedeti realitatea.
image1
Acest procedeu implica o serie de 5 injectari in zona sub mandibulara cu o substanta care se cheama Sagoni Melt (frumos nu?!). Procedura este denumita lipoliza injectabila iar ceea ce se intampla in limbaj ultra simplificat este urmatorul lucru: substanta injectata practic “topeste” tesutul adipos din acea zona.

Deci doamnelor! Avem gusa? Avem. Avem solutii? Avem! Cronos Med: Lipoliza Injectabila cu Sagoni Melt. Dixit!
semnatura Ileana-Recovered

Alte articole

Leave a Reply