La povesti ca fetele…

– Buna Ana.
– Buna Ileana.

– Ce mai face vaginul tau?
– Poftim?!?!?
– Pai, daca tot suntem femei si tot ne stim de-o viata si tot avem o varsta la care ne asumam fiecare organ in parte, fie el ficat sau plaman, de ce n-am vorbi la fel de liber si de asumat si despre sau cu vaginele noastre?! Deci, ce mai face vaginul tau, Ana?
– Nu stiu Ileana, vrei sa-l intreb? Ii transmit ceva din partea ta sau il pun in legatura cu vaginul tau ca sa nu mai plimbam vorba de ne sta pe buze…
– Pai, Ano sunt de-acord sa vorbeasca ele doua cu buzitele lor, dar cum sa nu stii ce face vaginul tau?!
– Mai Ileana vaginul meu face bine… e vesel ca la 20 de ani, il ingrijesc cu produse Beliema de la Idelyn, ca mi-e drag de el si il vreau sanatos si voios, nu-l pieptana ca e chel precum Kojak, din copilaria noastra, dar il aranjez de cate ori e nevoie si ii pun si fundite rosii mereu la chiloti, sa nu mi-l deoache careva! Vaginul tau ce face?
– E frezat, e curat, e sanatos si-l saluta pe-al tau! Vagin de la vagin.
– Auzi, da’ ce-ti veni cu dialogul vaginelor noastre?
– Imi veni asa: ca mai uit ca si in ziua de azi, subiectul sanatatii si al igienei intime este inca tabu. Ai zis “vagin” s-a intors toata omenirea sa se uite la tine. Cred ca e vremea sa purtam un dialog deschis: “Buna, buna, tu cu ce iti speli si tratezi vaginul? Te simti bine? Folosesti tratamentele Beliema de la Idelyn? Nu?! Asculta-ti nitel vaginul si vezi ce bine o sa-i fie, cu aceste produse.”
– Da. Inteleg ce zici. Daca ar putea ele vorbi cu buzitele lor, oare ce ne-ar spune?
– Ne-ar spune sa fim mandre de ele, sa le bagam in seama si atunci cand nu striga dupa ajutor si sa le respectam, pentru ca sunt la fel de importante si firesti precum inimile care ne bat in piept.

Alte articole

Leave a Reply