Elite Estet sau cum sa reinfloresti

Va spusesem de problemele mele estetice care, deocamdata, ma deranjeaza.

Le recapitulez ca sa-mi intre bine in cap sa caut intotdeauna metode non invazive pentru a le ameliora… gusa, aia care incepe discret sa atarne din cauza gravitatiei, ridurile fine inca, de sub ochi, alea din cauza carora se strange anticearcanul atunci cand il aplici… si sanii care dupa un copil pe care l-am alaptat si 43 de ani ai mei arata si ei ca la a doua tinerete. Asta cu sanii mai asteapta inca asa ca azi ma concentrez pe partea superioara a mea. Am discutat intr-un articol precedent pe care il puteti citi aici despre solutia gasita de mine pentru gusa.
In acest articol va povestesc ce am gasit pentru ridurile de sub ochi.
15788513751435265121
clinica-elite-estet-logo-white
Am gasit ceea ce cautam intr-un loc superb cu decor englezesc, iar la varsta mea conteaza fiecare detaliu. Am putine ore libere intr-o saptamana asa acolo unde imi fac terapiile conteaza: 1. sa fie util; 2. sa arate superb incat sa ma pot relaxa cu drag; 3.sa fac chimie cu personalul.
Acestea sunt criteriile care conteaza pentru mine.

Sa revenim insa, la ce am decoperit pt zona mea suboculara, mai exact ridurile si cearcanele pe care le doream mai putin evidente. O sa va arat si poze before and after mentionandu-va ca sunt fara fard, fara prelucrare ba mai mult prima poza in care arat cel mai prost este facuta imediat cand m-am intors de la detox, cand in teorie arat cel mai bine posibil din cat sunt eu in stare…
ba-1-sed

ba-profil-2-3-sed

ba-profil-3-sed

ba-3-sed

ba-full-face
Ei, dupa trei sedinte de Elite Eyes in zona perioculara cu radiofrecventa monopolara puteti vedea cu ochii vostri rezultatele. Prin radiofrecventa si temperatuta ridicata care este aplicata cu ajutorul unui gel pe zonele afectate acest procedeu “umple” prin stimulare masiva de colagen si elastina. Eu m-am simtit ca si cum un fier de calcat mi-a intins pielea de sub ochi lasand-o fara riduri, catifelata si hidratata.
img_3073

2080
Locul este superb, Iulia proprietara de vis iar terapiile merita toate incercate. Curele sunt de cate 5 sedinte urmand ulterior sa facem cate una pe luna pentru intretinere.
Va recomand pentru corp si suflet Elite Estet.
semnatura Ileana-Recovered

Alte articole

Leave a Reply