De ce m-am apucat eu de Pilates

De ce m-am apucat eu de Pilates?

Pai din doua zone de beneficii ca sa zic asa : unul emotional adica toate femeile cu corpuri misto, longiline si tonifiate de pe Instagram am vazut ca fac acest sport. Ba mai mult toate vedetele alea superbe care se pregatesc de Red Carpet Event se pregatesc sa intre in forma lor maxima facand Pilates Reformer.
3j5a4169
Eu insa am mai avut de cautat si un beneficiu rational extrem de real la super40…am spondiloza cervicala si lombara de la cat am umblat pe tocuri si cat de tensionata stau la birou asa ca aceasta forma de miscare este printre putinele care tonifica, indreapta si relaxeaza muschii spatelui pe care eu am nevoie sa-i relaxez.

Cum se intampla asta?

Rutina de Pilates bazata pe aparatul Reformer este mult mai eficienta comparativ cu restul rutinelor, in special datorita faptului ca toata musculatura corpului este mentinuta in continua stare de tensiune prin utilizarea acestuia. Practic, Reformer este ca un profesor: se asigura ca pozitia pe care o adopti este una corecta si muschii lucreaza intr-un mod cat mai bun… si cu siguranta te ‘atentioneaza’ dacca nu esti concentrat si precis in miscari – motiv pentru care aparatul a devenit atat de popular in randul celebritatilor.
3j5a4270
Pilates este un antrenament sinonim cu forma fizica pe care Hollywood-ul o considera ideala. Designul aparatului Pilates Reformer te ajuta sa iti dezvolti muschi bine definiti si puternici, tocmai pentru ca esti in deplin control al fiecarei miscari – vei lucra toata lungimea muschilor pentru a-ti creste forta intr-un mod care nu iti si ‘umfla’ muschii.
3j5a4057-1
Dupa 10 sedinte incepi sa vezi inbunatatiri ale corpului dar si o relaxare a mintii, deoarece miscarile se executa incet, folosind respiratia profunda si nu ies bine daca nu te concentrezi in momentul in care te afli pe aparat.
3j5a4077
Dupa 30 de sedinte (la care inca eu nu am ajuns dar imi propun sa o fac pana in vara) rezultatele duc spre un corp fit si perfect tonifiat!

See you at PILATES ZEN STUDIO pana la vara, dupa care see you la mare in costum de baie! 😎👙
semnatura Ileana-Recovered

Alte articole

Leave a Reply