Corpul meu cel de toate zilele si tehnica moderna

Cand sari de primii patruzeci de ani din viata, iti dai seama ca a contat tot ce ai facut pentru tine.

Fiecare strop de crema pe care ti-ai intins-o pe fata, fiecare tratament anticelulitic, fiecare masaj, fiecare ulei de corp pus in cada de baie, tot, absolut tot. Urmele varstei se intind pe toata fiinta, nu numai pe interor, ci si pe exterior.

Ideal este sa incepi sa te ingrijesti cat mai devreme cu putinta. Nu sta, nu astepta, ca de intinerit se pare ca nu intinerim 🙂 mai ales ca acum tehnica a avansat enorm. Deja medicina a patruns in centrele estetice, iar pentru cei care nu doresc sa recurga inca la cutit sau ace acum, azi, chiar exista solutii.
Inainte de a va povesti experienta personala a mea si a Ilenei, absolut senzationala, voi incepe cu inceputul si anume, un CV al unui centru impresionant din multe puncte de vedere.

Pe straduta Rosenthal, la fel de frumoasa cum ii e si numele, la nr. 41, din Primaverii, intr-un bloc splendid, la etajul doi, intri in Clinica Elite Estet. Dincolo de designul impresionant, cu totul si cu totul neasteptat pentru o clinica, se gaseste o aparatura de ultima generatie, produsa de compania BTL www.btl.ro cea care produce aparatura medicala de inalta performanta. L-am intrebat pe sotul Ilenei, Chirurgul Cardiovascular C. Badiu, daca a auzit de aceasta companie. A zambit la noi, de parca eram venite cu pluta. Normal, BTL este una dintre cele mai mari companii pe piata aparaturii medicale mondiale.
4w5a8550

4w5a8409

La un momend dat, intr-adevar si antiaging-ul face parte din tratamentul oricarui om, care doreste sa fie fit, sa se simta bine in pielea lui, sa se placa in oglinda si sa-i poata inspira pe altii prin atitudiea sa, asa ca marii playeri de tehnica medicala se preocupa intens pe partea asta.
Ce am aflat direct de la Elite Estet atunci cand am cerut detalii:
“Elite Estet a luat fiinta din dorinta de a oferi pacientilor din Romania o alternativa viabila la dureroasele si riscantele operatiile estetice. O alternativa 100% non invaziva bazata pe cele mai noi tehnologii existente in acest moment la nivel mondial.
Am pornit de la dorinta de a reda pacientilor increderea in frumusetea lor. De la dorinta de a oferi servicii la standard international si rezultate durabile, garantate si fara compromisuri.
cabinet-exilis

vanquish-1

Pentru toate acestea am ales sa investim in tehnologia de ultima generatie BTL AESTHETICS, premiata international si utilizata la nivel mondial, inclusiv pe piata din USA, avand aprobare FDA. Terapiile noastre nu doar intineresc, remodeleaza si corecteaza, dar transforma radical conceptul de estetica non invaziva si imbunatatesc calitatea vietii celor care opteaza pentru tratamentele Elite Estet.

BTL, fondat in 1993, a devenit în timp unul dintre cei mai mari producători de echipamente medicale din lume. Printre principalele segmente BTL se numără fizioterapia, cardiologia și estetica medicală.
Tehnologia de ultima generatie BTL AESTHETICS este premiata international si utilizata la nivel mondial.”
awards
4w5a8528

4w5a8499

Am stat, am ascultat, am inteles ca este vorba despre o treaba foarte serioasa si ne-am hotarat amandoua sa incercam aceste aparate si tehnologia lor de ultima ora pe propiile piei.

Vom reveni cu rezultate clare, cu povesti de viata care te fac sa intelegi ca unii terapeuti sunt nascuti terapeuti si cu descrierea unui model de business bazat pe iubire, pasiune si dorinta de a face oamenii sa se simta in largul lor.

Alte articole

Leave a Reply