LA UN PAHAR DE VORBA CU ILEANA & ANA

Cand esti tanar, orice usa poate fi deschisa, ca tot nu stii nimic, deci orice ai incepe, incepi de la 0. E doar treaba de alegere.

Mai incolo esti ancorat in toata realitatea puternic si 30zecii sunt despre perfectionare si despre “stiu ce vorbesc”. Apoi, apoi te trezesti la 40. Ai doua variante simple: sa ramai sa faci ce stii, dar din pacate toate paradigmele s-au schimbat si desi stii lucruri ele trebuie abordate diferit sau sa te adaptezi, sa te reinventezi, sa evoluezi, sa te sui pe valul cel nou si sa inveti sa surfezi pe el.

Ti-e frica normal, deoarece inamicul 40-zecilor este confortul. Sa te extragi din zona ta de confort e absolut inspaimantator si de neimaginat. Noi avem norocul sa lucram in comunicare, un domeniu in miscare maxima. Suntem inconjurate de oameni tineri, aflam mereu tot ce-i nou, tot ce se poarta, cum se vorbeste, trendurile de comunicare, intram in psihologia diverselor generatii pentru a putea sa ne facem meseria de comunicator. In plus #acumstim ca viata nu-I despre teama de esec ci despre capacitatea de a-l depasi.

Va invitam sa vorbim cu umor si cu asumare ,asa cum v-am obisnuit,despre reinventare,despre povesti personale,despre esec si revenire si despre orice veti vrea sa ne mai intrebati la un pahar de vorba cu noi doua…Am hotarat sa va invitam sa ciocnim un pahar impreuna pentru ca viata merita traita,varsta merita asumata si experientele merita impartasite. Detalii complete gasiti in link

Alte articole

Leave a Reply