Termeni si conditii

Termeni si conditii
1.Cadrul general / Definitii

 

Bine ati venit pe website-ul www.super40.ro Accesul la utilizarea acestui website si la cumpararea serviciilor prin intermediul shop-ului online sunt supuse unor termeni si conditii. Prin utilizarea serviciilor oferite de catre compania Acumstiu, va declarati de acord cu aceste conditii, care pot fi actualizate si modificate fara un anunt prealabil. Trebuie sa verificati aceasta pagina periodic pentru a lua cunostinta de modificarile care pot fi fost aduse acestui document. Accesul la acest website este permis pe o perioada nedeterminata. Ne rezervam dreptul de a retrage sau de a modifica serviciile oferite fara preaviz. Acumstiu nu va fi raspunzator in cazul in care, din orice motiv, acest website este indisponibil la un moment dat sau pentru o perioada nedefinita.

 

a) Acumstiu denumita in cele ce urmeaza si “compania” sau “noi”
Reprezinta societatea comerciala S.C. Acumstiu S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, str Soldat Stefan Simion nr. 9, sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3582/2015, CUI RO 34277368, proprietar al website-ului www.super40.ro, avand urmatoarele date de contact: tel: (+40)746 020 623, e-mail flaviafurtos@gmail.com

 

b) Servicii
Acumstiu este o companie care administreaza website-ul intitulat www.super40.ro cu un continut jurnalistic scris si video, organizarea de evenimente cu caracter monden si informational.

 

c) Utilizator
Orice persoana care acceseaza acest website indiferent de motiv.

 

d) Client
Utilizator sau orice alta persoana fizica sau juridica cu care compania a incheiat un contract privind oricare din serviciile companiei.

 

e) Comanda
Comanda de achizitionare a unuia sau mai multor servicii afisate pe website-ul www.super40.ro, realizata de un utilizator al website-ului.

 

2. Confidentialitate
Pentru a intelege practicile noastre, va rugam sa cititi si politica noastra de confidentialitate care reglementeaza, de asemenea, vizita dumneavoastra pe website-ul www.super40.ro.

 

3. Proprietate intelectuala, software si continut
Acumstiu este detinatorul acestui website. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest website sunt proprietatea Acumstiu, a unor terti care au autorizat Acumstiu sa le utilizeze sau cu precizarea sursei de provenienta a respectivului continut.

 
Serviciile prezentate in acest website sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si/sau drepturilor de proprietate intelectuala. Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale website-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor si/sau modelelor de produse care sunt reproduse pe website sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare. Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a website-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de produse care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia in scris de la SC Acumstiu este strict interzisã. Nu aveti dreptul sa utilizati tehnici de incadrare pentru a include marca, logo-ul sau alte informatii de proprietate (inclusiv imagini, text, aspectul paginii, forma) fara acordul scris al companiei Acumstiu. Vi se acorda un drept limitat, revocabil si neexclusiv de a crea un hyperlink catre pagina home a www.super40.ro atat timp cat link-ul nu denigreaza compania Acumstiu, produsele Super40 sau serviciile sale. Nu puteti folosi logo-ul Super40 sau alte drepturi de proprietate grafice sau marci inregistrate ca parte a acestei legaturi fara acordul expres in scris.

 
Fotografiile sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot sa reflecte o imagine diferita a obiectului prezentat si nu creeaza obligatii contractuale / comerciale sau de alta natura.

 
4. Conditii de Vanzare
Plasarea unei comenzi pentru achizitionarea unui serviciu se face sub rezerva acestor termeni si conditii. Pentru a plasa o comanda si pentru a incheia un contract cu Acumstiu trebuie sa aveti cel putin 18 ani si sa detineti un card de credit sau debit valabil si recunoscut de catre noi in cazul in care optati pentru plata prin card. Nu uitati achizitia se poate face si prin transfer bancar. Consultati pentru mai multe informatii sectiunea Plata. Acumstiu isi rezerva dreptul de a refuza orice solicitare facuta de dumneavoastra. In cazul in care comanda dumneavoastra este acceptata, va vom informa prin e-mail.

 

5. Contractul nostru
Cand plasati o comanda, veti primi o informare pe e-mail prin care va confirmam primirea comenzii dumneavoastra. Acest e-mail va fi doar o confirmare si nu va constitui acceptarea de comanda. Un contract intre cele doua parti nu va exista pana cand nu va vom trimite confirmarea prin e-mail ca serviciile comandate sunt disponibile. Numai serviciile enumerate in confirmarea primirii comenzii vor fi incluse in contract.

 
6. Preturi si disponibilitate
Desi toate detaliile, descrierile si preturile serviciilor noastre care apar pe acest website sunt in continuu actualizate si verificate pentru a fi corecte, pot aparea uneori erori. Preturile se pot schimba in orice moment, dar modificarile nu vor afecta contractele stabilite prin email-ul de confirmare a expedierii produselor. Daca vom descoperi o eroare in pretul oricarui serviciu pe care l-ati comandat, va vom informa de acest lucru cat mai curand posibil si va vom oferi posibilitatea de a reconfirma comanda la pretul corect sau anularea acesteia. Daca nu putem sa va contactam vom considera comanda dumneavoastra ca fiind anulata. Daca ati platit deja pentru servicii desi noi am considerat comanda anulata, veti primi inapoi o rambursare completa.

 
Acumstiu a depus toate eforturile pentru a asigura un sistem de cumparare online sigur si securizat. De aceea, nu se va face responsabila pentru utilizarea frauduloasa pe website a unui card de credit pierdut insa va asista compania dumneavoastra de credit daca este necesar in cazul in care au fost raportate fraude.

 
Pretul produselor este fara TVA. Costurile de livrare vor fi costuri aditionale; aceste taxe suplimentare sunt afisate clar in factura, in cazul in care se aplica.

 
O comanda primita nu va fi procesata din urmatoarele motive:

  • Serviciul comandat nu mai este disponibil;
  • Nu am obtinut o autorizatie pentru plata dumneavoastra;
  • Identificarea unei erori a pretului sau a descrierii serviciului;
  • Nu sunt indeplinite criteriile de eligibilitate prevazute in acesti Termeni si Conditii.
  • Daca intampinati probleme in plasarea unei comenzi va rugam sa ne contactati la numarul : (+40)746 020 623 sau scrieti-ne la e-mail flaviafurtos@gmail.com

 

7. Livrarea serviciilor

Acumstiu isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze prestari de servicii daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Acumstiu care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

 
8. Anularea serviciilor de catre client
Daca doriti sa anulati servicii de pe site-ul nostru online www.super40.ro o puteti face cu un anunt prealabil de minim 2 zile lucratoare inainte de data anuntata a prestarii serviciului. Orice anulare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 
9. Plata
La primirea comenzii dumneavoastra vom efectua o pre-autorizare a cardului de plata pentru a ne asigura de existenta fondurilor suficiente de realizare a tranzactiei. Rezervarea nu va fi efectuata pana la aceasta verificare. Cardul dumneavoastra va fi debitat dupa ce ordinul a fost acceptat.

 
10. Limitarea responsabilitatii
Acumstiu nu va fi responsabila pentru daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a navigarii dumneavoastra pe website-ul nostru sau pentru descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio, sau pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna sau orice daune speciale, punitive, indirecte, incidente care decurge din utilizare a website-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor website in acesta sau din orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui website pentru achizitionare, revanzare sau plata) si nu in ultimul rand din executarea sau neexecutarea de catre noi chiar daca noi am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti. Acumstiu nu va fi responsabila pentru daune pretinse sau reale aduse echipamentelor dvs. ca urmare a descarcarii si folosirii de programe fara licenta si afectarea sistemului de operare prin virusarea acestuia.

 
11. Dispozitii finale
a) Forta majora
Acumstiu nu este raspunzatoare in caz de forta majora pentru functionarea serviciilor si indeplinirea obligatiilor contractuale. Acumstiu, partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sau in continutul furnizat pe website-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Acumstiu. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Acumstiu, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Acumstiu, erorile de operare, greva etc.

 
b) Jurisdictie/Legislatia aplicabila
Acest document “Termeni si conditii” este guvernat si interpretat in concordanta cu legile din Romania iar orice disputa nascuta din si in legatura cu prevederile de mai sus va fi solutionata pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 
c) Nerespectarea prevederilor
Utilizatorii vor despagubi Acumstiu pentru orice prejudiciu cauzat – in caz de nerespectare/incalcare a prevederilor prezentului document intitulat “Termeni si conditii”.