Versace la Milano Fashion Week

Mare tam tam in toate mediile in urma prezentarii Versace la Milano Fashion Week. Si pe buna dreptate! Singura prezentare care a facut nota discordanta, pozitiva desigur, la aceasta saptamana a modei. Bine, cred ca a facut nota discordanta si fata de ultimii zece ani de prezentari de gen.

De ce?
Pentru ca pe cat walk au defilat femei. Real women cum se zice. Femei mai coapte, insa femei prin toti porii lor. Pe scurt splendide, distinse, fit, discret ajustate insa 90%naturale la aproape 50 de ani.
4499c85200000578-4910978-in_their_heyday_cindy_and_naomi_centre_left_and_right_have_share-m-46_1506106196177-1506323262-e1506323279575

1515644-image-1506323328-662-640x480
Sursa poza: www.tribune.com

Prezentarea asta pe a carui cat walk au defilat manechinele iconice ale anilor 90 parca s-a intamplat in favoarea site ului nostru:) si ma gandeam ca generatia asta a noastra a femeilor de trecute de 40 de ani a avut un mare noroc. Norocul a fost moda perioadei in care aveam 20 de ani. Pe atunci nu ne tunam. Nu se purta plasticul, nu ne puneam silicoane, nu ne trageam de fata, nu ne umflam buzele cu nimic. Si ne-am maturizat ca sa zic asa frumos si estetic. Cred ca de aici si vine socul privitorilor.

A cazut lumea in cur ca 5 femei bine intretinute au defilat aratand superb si natural. Aratand a femei, cu coapse si solduri. A femei care mananca normal. Le simti si le vezi, nu par vegane si raw vegane. Sunt pur si simplu femei frumoase. Au trait, au fumat, au dansat, n-au fost la ashram in schimb au facut copii, s-au casatorit sau au divortat si transmit mai departe energia lor de super femei. Nu sunt ele un caz singular, din contra. Intreaga generatie a femeilor tinere si frumoase din anii 90 sunt femei superbe si acum. Poate mai ales acum. Acum pentru ca sunt judecate prin comparatie cu o generatie careia I s-a atrofiat frumusetea si naturaletea, prin interventia brutala a substantelor de plastifiat.

Sursa: www.Viralscape.com
Sursa: www.Viralscape.com

Azi vezi copile de 20 de ani cu silicoane enorme, cu buzele umflate cu hyaluronic la maxim, operatii estetice ce vor ramane forever in viata lor. Vorba aia, eu mi-am stricat parul pe viata de la un permanent cu prea mult perhidrol… dar cum oare vor imbatrani aceste pungi de silicon, botox si hyaluronic? Multe nu mai sunt frumoase de acum, de tinere, sunt doar ca niste papusi cu sprancene tatuate si funduri cu implanturi.

Sursa: www.rebelcircus.com
Sursa: www.rebelcircus.com

Cum vor fi peste 30 de ani de acum? Mai exista si cealalta categorie, cea androgina, uscata si spelbizata la maxim, care trebuie sa nu iasa in evidenta decat prin lipsuri.

Cred ca generatia noastra a avut un mare noroc cu moda anilor 80-90. Se purtau femeile. Iar in moda, se purtau femeile frumoase. Modelele lui Versace de anul asta, chiar o demonstreaza!
semnatura Ileana-Recovered

Alte articole

Leave a Reply