Relaxarea

Vad in hashtaguri ca ce isi doresc oamenii cel mai mult pe lumea asta este sa fie relaxati. #feelingrelaxed #relaxedtoday #zenmood #relaxedmood

Toate vedetele povestesc cum au invatat sa se relaxeze. Traineri iau carute de bani pentru asta. Lumea-i disperata sa se relaxeze deoarece traim intr-o lume extrem de agitata, ce-i drept.
19765218_209184659607865_2291665648587112448_n
Eu personal asa-s de obisnuita sa fiu agitata incat atunci cand rareori mi se intampla sa ma relexez devin complet catatonica. In sensul rau, nu in vreunul bun. Mai intai mi se relaxeaza musculatura corpului complet ceea ce nu-i deloc ceva placut deoarece brusc pe mine incep sa ma doara tot felul de parti ale corpului carora in mod normal nu le dau importanta. Ulterior incepe sa-mi fie tare greu sa ma gandesc la lucruri. Si sa gandesc in general. Mi se face somn, deci n-am energie deloc si ulterior foame, de dulce si carbohidrat. Ma blegesc, as zace intr-un colt si devin ursuza. Constat ca fie n-am fost la cursurile potrivite, fie n-am reusit sa asimilez ce trebuie fie pur si simplu sunt un om caruia nu-i face rau haosul cotidian.

Mi-ar placea ca uneori in mijlocul stresului zilnic sa-mi dau un “power off “, insa m-am convins ca la mine este sau totul sau nimic si pana la urma in ceea ce ma priveste mi-am dat seama ca nu se poate si cu sula-n cur si cu sufletu’-n rai asa ca ma bucur ca am motive sa stau alerta si agitata ca-mi dau seama ca n-am sa ajung prea curand senila din lipsa de antrenament al creierului aflat in letargie.
semnatura Ileana-Recovered

Alte articole

Leave a Reply