Povestea MarySoul

Inca de mica mi-a placut frumosul, sa fiu aranjata si cocheta.

Tin minte ca pe la 5-7 ani am fost cu tatal meu la o expozitie de arta/pictura in Constanta iar artista m-a placut foarte mult pentru ca eram activa, draguta si jucausa si a vrut sa-mi daruiasca cadou un tablou dar eu voiam doar margelele ei de la gat. Degeaba a incercat tatal meu sa ma convinga sa aleg altceva eu am plecat cu margele d-nei.
23666560_10155295841844200_1918696335_n
Anii au trecut si avand-o pe bunica ca exemplu care stia sa croseteze, pe mama care stia sa brodeze, sa croiasca, sa coasa de mana costume, rochii si fustite la inceput pentru jucariile mele de la gradinita, apoi pentru mine la serbarile scolii, m-am apucat sa croiesc (in scoala generala clasa a VI-a )primul meu costum dupa modelul d-nei diriginte care era o femeie extrem de cocheta si cu stil fiind sotie de colonel.
In liceu am facut cursuri de design vestimentar cu d-nul Horia Muresanu dar m-am dus catre moda, prezentari de moda, reclame tv, (am si aparut in cateva filme unde am avut rol secundar sau de figuratie speciala) pentru ca se castigau mai multi bani si aveam nevoie sa ma intretin in facultate) la studiourile Buftea l-am cunoscut pe Adrian Oianu cu care am colaborat la colectia Janinei Stefan pentru Paris (eu fiind modelul pe care se finisau si probau tinutele, o adevarata bucurie pentru ca eram prima care purtam hainele facute de el). Adrian Oianu ulterior m-a inspirat si asa am ajuns antreprenor.
23718287_10155295841854200_1494949093_n
In urmatorii ani, aceasta pasiune pentru frumos si feminitate m-a ajutat foarte mult in jobul meu dar nu i-am acordat timp, spatiu si atentia necesar, ca sa infloreasca si sa evolueze. Pana intr-o zi, anul acesta, cand intr-o vacanta neprogramata, trezindu-ma cu mai mult timp, mi-am dorit niste tinute ale mele asa cum vreau eu. Am luat niste material de la bunica mea (am uitat sa va spun ca am tot cumparat materiale pentru rochii, fuste pe care nu mai apucam sa le fac) si am mers la o croitorie semicentrala sa-mi fac o fusta.
Fusta a fost gata dupa aprox 2 luni (pentru ca d-na croitoreasa avea foarte multe de facut si nu apuca sa o faca) fusta a iesit bine dar alt design pentru ca a modificat modelul. Cand i-am explicat de ce voiam si cum voiam sa iasa fusta a zis ca da, se poate dar acum nu mai are ce sa faca pentru ca a taiat materialul.
23718256_10155295841849200_1898344174_n
Au urmat incercarile 2 si 3 tot fara succes pentru ca fiecare avea ceva de adus in plus la model, de schimbat si de comentat legat de material, cusaturi… la a patra incercare cand am fost la proba si am primit din nou altceva decat cerusem iar doamna foarte suparata mi-a spus ca nu se poate croii asa cum vreau eu… m-am evervat si m-am dus acasa am eliberat livingul am intins cei 12 m de material si mi-am croit si cusut fusta mult dorita, asa cum imi placea mie demostrandu-mi ca se poate face.
Fiind bucuroasa de lucrul facut am dorit sa-i arat ultimei doamne ca se poate cum am spus EU dar m-a oprit o prietena la timp.
Acum aveam o fusta frumoasa feminina dar cusuta de mana, pe care n-o puteam imbraca, eu neavand masina de cusut, am fugit la magazin mi-am si cumparat inca 60 m de material in alte culori ca sa-mi fac fusta in mai multe culori si eventual sa fac si sorei mele cadou 1-2 bucati (si sa pot da in lucru la un atelier care lucreaza in serie.)
23666494_10155295841859200_401851821_n
Avand experianta trecuta, acum m-am dus la un atelier care lucreaza in serie si am dat in lucru cele 7 fuste in culori diferite. Au iesit bine fustele si le-am adus acasa unde am constatat ca nu au loc in cele 4 sifoniere pe care le am. Am dat cadou sorei mele ce culori a vrut iar pe celelalte le-am scos in lume la purtat unde am inceput sa primesc complimente pe strada iar sora mea, locuri la VIP Guest la spectacolele din Atena de la Acropole.
Sora mea a mi-a spus sa ma apuc serios de treaba si a inceput sa-mi ceara sa-i mai fac si alte produse, sa le vand dar eu am tot amanat cautand diverse scuze.
Totul a culminat cu festivalul Summer Well unde am primit prima comanda ferma pentru ca altfel ajungeam dezbracata de fusta. Ca sa raman imbracata, am facut fustele si comenzile au continuat sa vina iar eu sa fac si alte modele si asa am ajuns la o mica colectie.
Acum am realizat ca aceasta este pasiunea mea, ma relaxeaza, implineaste si imi ofera bucurii cand vad ca prin tinutele mele ajut femeile sa se reintoarca la feminitate.
Sustinatorii mei principali sunt copiii mei Maria 7 ani si Andrei 9 ani care imi spun ca fac rochii pentru zeite, Maria aratandu-mi chiar si cum sa le fac si cum sa arate.

MarySoul haine din suflet pentru femei care vor sa fie frumoase si mai ales feminine.
MarySoul este reintoarcerea femei la feminitate.
Femeia MarySoul este o femeie inteligenta, frumoasa, smart, puternica si hotarata care stie sa treaca peste provocarile vietii cu zambetul pe buze cu stil si eleganta.
MarySoul reprezinta femeia independenta dar feminina, o mana ferma intr-o manusa de catifea.

Alte articole

Leave a Reply