Performanta mea este cartea mea de vizita

M-am nascut cu gura mare, mult curaj si vointa de a ma depasi mereu pe mine insami. Asa sunt eu un leu cu ascendent in leu, iubitoare de pisici si de oameni.

Dar ceea ce m-a definit pe mine a fost munca mea, pe care am facut-o depunand mereu mai mult efort pentru a fi cat mai buna in ceea ce fac. Ce pot sa va zic este, ca pana acum am avut doua rascruci in viata, in care mi-am schimbat cariera pentru ca nu ma mai satisfacea ceea ce faceam si pentru ca intotdeauna sunt sigura ca se poate mai bine.
persil2
Prima data aveam 27 de ani si lucram la una dintre cele mai mari corporatii din Romania acelor vremuri. Aveam un loc bun, chiar foarte bun, eram brand manager si succesul era de partea mea. Am simtit, insa, ca este un drum care nu ma va multumi, ca-mi doresc sa trec de cealalta baricada a comunicarii si am plecat intr-o agentie multinationala netinand cont decat de faptul ca voiam sa vad ce pot si cum pot evolua
Si aici mi-a fost bine, am invatat, am crescut, mi-am pus bazele antreprenoriatului, dar 7 ani mai tarziu am simtit ca trebuie sa fac o schimbare majora pentru a ma putea dezvolta. Si intr-un final de decembrie acum 11 ani, am plecat si am creat agentia pe care o detin azi.
Sunt un comunicator cu experienta si imi place ceea ce fac. M-au atras insa, mereu brandurile care vor mai mult, pentru care performanta este la fel de importanta cum este si pentru mine. Cu ocazia lansarii unei noi formule pentru detergentul lichid Power Gel, Persil ofera prin noua sa formula, 40% mai multa putere. Detergentul se prezinta sub forma de gel si este incredibil de usor de aplicat, iar ambalajul sau protejeaza impotriva scurgerilor datorita designului rezistent. Mai mult, Persil Power Gel are mai multa putere de indepartare a petelor, fiind in acelasi timp delicat cu tesaturile hainelor tale. Mereu in cautarea eficientei, pentru mine noul Persil este un partener foarte potrivit.
persil1
M-am gandit ca si pentru voi, cititoarele noastre de super40, 40% mai multa eficienta este importanta asa ca, va rog sa-mi povestiti in 40 de cuvinte care este performanta la care doriti voi sa ajungeti, in ce domeniu si ce faceti voi pentru asta. Asa cum eu v-am povestit cum mi-am dorit sa fac performanta in cariera mea de comunicator, va rog sa-mi spuneti si voi. Vreau sa primesc povesti reale, cu dorinte adevarate. Cea mai frumoasa poveste despre performanta, aleasa de un juriu dedicat, ii va aduce castigatoarului 500 euro pentru a-si putea indeplini visul si a fi cat mai aproape de telul pe care si l-a propus. Am dori sa ne trimiteti si fotografii in care sa vedem cum v-a ajutat Persil sa faceti performanta. Succes in orice va propuneti sa faceti!

persil6
semnatura Ileana-Recovered

Alte articole

Leave a Reply