Oglinda, oglinjoara…Care este accesoriul cel mai sexy pentru o doamna sau domnisoara?

Fiecare femeie trebuie sa aiba in sifonier cel putin o pereche de dresuri negre cu linie fina in spatele piciorului. Daca nu de dragul unui look sexy-vintage, atunci pentru ca sunt un fashion statement absolut al feminitatii.

Stiai ca, acum aproximativ 80 de ani, unele femei obisnuiau sa-si deseneze o linie cu creionul pe picioare, pentru a imita dresurile? Vorbim de vremuri demult apuse, cand a avea o pereche de ciorapi era un adevarat lux.

Daca amintim si puterea de seductie a dresurilor cu banda adeziva, avem meniul complet. Totusi, de-a lungul timpului, au aparut sute de modele de dresuri, colorate, clasice, cu talie inalta, modelatoare, si asa mai departe.

De ce dresul negru, cu o linie fina in spate, va fi mereu pe podiumul sex-appeal-ului?

Din acelasi motiv pentru care Marilyn Monroe va ramane pentru totdeauna emblema seductiei feminine. Un dres negru simplu, inspira eleganta. Un dres negru cu o linie desenata in spate va incita, va capta privirea si va inspira mister. Barbatii intorc privirea, femeile vor atentie.
42084
Dresurile Falke High Heel au fost inspirate de clasicele dresuri cu linie ingrosata ce urmareste forma piciorului. Diferenta e data de calitate, fireste. Daca acum zeci de ani doamnele si domnisoarele pretuiau o pereche de dresuri mai mult decat o rochie de seara, azi femeile cauta rezistenta si calitatea acestora.

Daca vorbim despre eleganta, Falke High Heel intra in categoria dresurilor de ocazie. Se potrivesc perfect tinutelor elegante, chiar office-elegant. Totusi, asortate unei little black dress, au garantat un efect WOW. Nu le asorta unei rochii lungi, de seara, e pacat. Sunt atat de frumoase si seducatoare incat este pacat sa le acoperi.
42084_4343
Dresurile Falke High Heel sunt exact arma secreta de care o femeie are nevoie ca sa-si defineasca puterea de seductie.

Un experiment:
Cativa designeri britanici au condus chiar un experiment legat de acest model de dresuri. Au imbracat cateva fotomodele in diverse tinute sexy, printre care si una clasica, taior si dresuri cu talon (cele cu linie ingrosata la spate). Fustele prea scurte pot starni prejudecati, pantalonii prea mulati pot fi inestetici. Modelul care purta dresurile negre cu linie conturata ce urmarea forma piciorului a castigat detasat experimentul seductiei.

Combinatia clasic-eleganta dintre Falke High Heel si picioarele unei femei atrage atentia. Evident, nu-i poti purta zilnic, ai ruina farmecul ocaziilor speciale.

Aceeiasi Marilyn Monroe spunea ”da-i unei fete perechea potrivita de pantofi si ea va cuceri lumea”. Noi nu ne conformam acestei reguli.

Insa putem afirma cu certitudine ca femeia care poarta Falke High Heel n-are nevoie sa cucereasca lumea, aceasta se lasa cucerita de buna voie.
semnatura Ileana-Recovered

Alte articole

Leave a Reply