Mangaieri de matase

Story of my life… vin acasa tarziu, in fuga, repezita. Ma asteapta copilul, sotul, animalele. Dau fiecaruia cate o bucatica din mine si iau cat mi se cuvine.

171a5310
Apoi, ramanem noi doua, eu cu mine. Si pe langa introspectii si balanta treburilor de peste zi, imi place sa fac ceva doar pentru mine. Si atunci aleg sa-mi mangai pielea cu matasuri fine si dantele decadente.
171a5166
Am descoperit pe la 20 de ani compania La Perla si a fost dragoste la prima vedere. Nu este un brand accesibil, dar este o investitie pe viata. Mai am si acum cateva piese cumparate de cel putin 15 ani pe care le port cu maxima placere.
171a5115
De curand insa, mi-am cumparat un compleu de matase albastra, furou si halat pe care le port seara prin casa si a caror atingere este atat de gingasa ca ma fâțâi peste tot numai sa ma bucur cat mai mult de ele. Ideea este ca nu-mi plac doar mie… sotul meu cand ma vede preia placerea atingerii asa ca investitia in aceste bijuterii textile este dintre cele mai bune.
freedom-box-g
1
Mai mult decat atat, furourile si negligee-urile din colectia Maison se pot purta si in afara budoarului, in sensul ca impreuna cu o sanda fina si un sacou aruncat pe spate, ele devin o tinute de seara absolut spectaculoase si sexy, dar si cu un blug si un pantof cu toc, se poate avea o zi excelenta.
3

2
Deci… ce cadou mai minunat ii poti face unei femei apropiate din viata ta, decat matasuri fine cu dantele de poveste, sexiness, frumusete, mangaiere si eleganta?!
Toate aceste minunatii se gasesc si in Bucuresti in magazinul monobrand din Calea Victoriei 63-81.
There is only one choice: La Perla.
semnatura Ileana-Recovered

Alte articole

Leave a Reply