Pe Moft

Incep prin a spune ca ceea ce au creat baietii astia de la Loft este mai mult decat fabulos.

Deci nu-i vreo critica acest articol la adresa mult discutatului club, cred insa ca mai degraba va iesi o satira la adresa lumii in care traim noi aici in Romania. Ati vazut cu totii zeci de stiri la televizor despre babilonia din weekend de la mare. Ei, eu o redau prin filtrul meu de om care si-a rupt la un moment dat pingele pe toate mesele din cluburi, o mai fac uneori si acuma…doar ca in cluburi pline de oameni nu de gonflate imblanite si incelofanite si insotite de papitoi in strasuri pe burti.

Deci, cum spuneam Pepe si Ion au reusit sa creeze unul dintre cele mai coerente branduri de cluburi /entertainment de pe aceasta piata. Au inceput inaintea lui Christos (atunci chiar nu ma dadeam cate 10 ore jos de pe bar) cu clubul Office – un concept cum nu mai vazuse pana atunci Bucurestiul postrevolutionar si au continuat cu Loft cu conceptul petrecerilor de zi la a carui constructie am contribuit si eu cu intreaga mea echipa de creatie de evenimente. Totul perfect pana aici. Clubul si brunch-urile astea “dansante” au fost atat de fabulos marketate incat clar Loftul cu petrecerile sale de 1 mai au devenit the shit of the season.

Ok, inteleg dezirabilitatea creata in jurul fenomenului si sunt chiar foarte mandra ca macar pe harta clubbing-ului mondial Romania are un loc si asta se datoreaza unor oameni care stiu sa si faca businessul milimetric cum se spune. Inteleg si preocuparea oamenilor de a-si cumpara bratari de acces la petrecerile sezonului.
Dar de aici pana la a se sparge conducta cu cateva mii de gonflabile si penibili nu mai inteleg.
Deci practic unde intorceam capul vedeam ridicolul in cele mai stranii outfituri.

ptroz

rptoz

Buze tumefiate de plasticieni de nici paiul nu putea  patrunde cu usurinta, silicoane puse in cele mai neprofesioniste moduri, extensii lungi si plasticoase de-mi era ca le ia la domnosoare capatana foc de la artifica’ din sampania servita in cazile de plastic cu care erau aduse la masa. Femei stranse in niste latex-uri care faceau condens de la soare si caldura, sandale cu tocuri cui pe nisipul cel mai nisip, care se balanganeau ca proastele ca nu isi puteau tine echilbrul. Barbatii erau de 2 categorii, fie aia straight care aratau mai gay decat cei mai gay dintre gay imbracati in strassuri, pantalon cu fusta si tricouri mulate si branduite, fie aia cu outfituri cu atatea logouri fake de daca se dadea drumul la vreun detector de fake-uri la intrare cred ca ramaneau o mana de oameni si chelnerii din locatie in club. Toti se dadeau relaxati si milionari cand de fapt pana sa se imbete praf isi faceau calcule in excelurile de pe telefoane pentru cele 4 zile pe care le aveau de finantat.

De unde au venit atitia gatiti pruna de astia la un loc nu stiu, de unde si-or fi luat hainele alea penibile nici atata dar ce mi-ar placea maxim sa stiu este la care estetician (orb cred) s-au dus fetele astea ca sa le mutileze in grup si sa arate in asemenea hal. Ii vedeam intoliti ca la o nunta ce-i drept de Ibiza, deci genul pe relaxare, dar totusi pe opulenta dar totusi de club la mare si la soare. Mi-e clar ca multi, foarte multi au uitat de partea cu nisipul ceea ce-i facea si sa stea tepeni in locul cu masa pentru care platisera. Nu consumau energie prin dans, de vorbit nu era cazul ca nu se putea, crispati stateau de la jartelele si curelele si plasticile infasurate pe ei asa ca ce sa faca? Se batsiau pe loc fetele, ei dadeau din mana dreapta ca la club si consumau alcool cu nemiluita din portofele parintilor pana cand din cauza degradarii generate de alcool le curgea cate o geana, un fard, un strass, o tata din sutien sau chiar niste transpiratie din latexul de la subtiori. N-au inteles cine a cantat cu siguranta si mai ales de la ochelarii de ski imitatie Dior pe care ii purtau barbatii si femeile inclusiv dupa asfintit pe fata.

ptroz

rptoz

ptr

rptoz

oznor

cof

cof

ptroz

img_20180429_185723

img-20180428-wa0037

img_20180429_185803

img-20180428-wa0052

img-20180428-wa0040-1

I-am privit din perspectiva unei cluberite veterane pe complicatii astia care nu se puteau distra dar si din perspectiva unei viitoare mame de aspirant la Club de 1 mai la mare hotarand atunci ca mai bine ii retez eu picioarele de la genunchi lui fii miu direct decat sa-l las sa plece in fusta cu paiete Philip Plein sa se ridiculizeze vreodata in fata a 3000 de oameni care se dau relaxati pentru ca beau vin din cada si mananaca cartofi prajiti la Loft de 1 mai la mare. Erau desigur si mesele veteranilor relaxati, Loftisti autentici care stiu care-i treaba cu relaxarea, alcoolul si atmosfera si a caror aspiratie sunt sigura ca ramane aia autentica de a dansa si a bea efortless intr-un loc pe care si l-ar dori populat de oameni ca ei care inteleg perfect ca conceptul de a te distra reprezinta 10% infatisare si 90% prieteni, alcool si muzica buna.

semnatura Ileana-Recovered

Alte articole

Leave a Reply