Performanta adusa la rang de arta

Sunt fascinata, in general, de tot ce are o poveste in spate, o istorie, o traditie.

Imi plac lucrurile facute cu atentie, imbunatatite in timp, bine gandite si studiate. E unul dintre motivele pentru care inclusiv inaintarea mea in varsta ma fascineaza. E simplu sa fii tanar si sa arati bine, sa ai fata intinsa si luminoasa, dar cred ca a-ti pastra calitatile tineretii si cand nu mai ai 20-30 de ani e un lucru care cere multa atentie si alegerile corecte.
_nd52919
Nu sunt genul care militeaza pentru o viata de abstinenta, de culcat la 10 seara, de nefumat, nebaut, nemancat, ne-nimic. Din contra, cred in echilibru, cred in vorba Doctorului Paul Niehans “Decat sa adaugi ani vietii, mai bine adauga viata anilor.” Acesta este inventatorul terapiei celulare si creatorul brandului La Prairie.

Cand aceasta companie mi-a propus sa-i devin ambasador, s-o reprezint, am simtit o mare bucurie. Este o companie cu istorie, care creaza produse complet inovatoare, din ce in ce mai performante si avand avand ca ingredient principal caviarul. Din insasi originile vietii, La Prairie are cea mai performanta formula de ingrijire a tenului. Cum sa nu ma indragostesc de un asemenea brand?!
_nd52962
Aveam 14 ani in 1987 cand La Prairie a creat pentru prima data fenomenul Skin Caviar prin introducerea ingredientelor active extrase direct din caviar. In 1998 cand au desavarsit aceasta formula si au adus-o la perefectiune lansand Skin Caviar Luxe Cream aveam 24 de ani. La acele varste invatam sa-mi placa sa ma ingrijesc si ma pregateam fara sa realizez, sa apreciez mereu calitatea si sa nu fac niciodata rabat la ce-i mai bun pentru mine si pentru tenul meu. Acum am 44 de ani, iar La Prairie celebreaza 30 de ani de “Mastering the Art of Caviar”.
Reprezint cu mandrie acest brand deoarece de cand l-am folosit pentru prima data acum cativa ani promisiunea pe care mi-a facut-o a fost respectata 100%: “Neither skin nor psyche will ever be the same.”! Un varf de deget de crema mai catifelata decat orice am folosit vreodata se intinde uniform si confera tenului, dar si psihicului o stare de satisfactie si sanatate.
Daca sunteti ca si mine perfectionisti acesta este produsul perfect pentru tenul dumneavoastra.
_nd52813-v2-crop
semnatura Ileana-Recovered

Alte articole

Leave a Reply