La ce ne ajuta sa devenim make-up artist

Stiti care mi se pare in mod real in tara asta problema celor de peste 40 de ani?

Nu neaparat problema poate subiectiva a imbatranirii fizice ci mai degraba lipsa unei perspective profesionale a oamenilor care se afla in acest segment de varsta.
Un om de peste 40 de ani, mai ales femeie are drumul profesional blocat in caz ca are nevoie de o reorientare de job in jurul acestei varste. Asa-i mentalitatea complet gresita in societatea in care traim. Imi scriu zeci de oameni care-mi cer sfatul. Majoritatea femeilor care fie au facut parte din echipe care au fost restructurate, fie au fost nevoite sa ia o pauza mai lunga pentru ca au fost ocupate sa-si creasca copiii, fie in economia slaba a tarii noastre si-au pierdut jobul pe care il aveau la un moment dat iar acum nu au nici o sansa pentru ca au deja peste 40 de ani si aici exista aceasta mentalitate cretina cum ca dupa 40 nu mai esti motivat suficient sa ai putere de munca. Ma rog, asta-i un subiect de care la un moment dat imi propun sa ma ocup mai amplu.
shutterstock_288406793
Acum ma limitez sa fac o sugestie de reoreientare profesionala.

In doar 5 saptamani poti invata secretele machiajului profesional de la traineri scoliti la Paris. De la trucuri de zi cu zi pana la makeup de spectacol si TV.
De la un smokey reusit, pana la machiaje provocatoare, vei invata sa faci fata celor mai anevoioase probleme cu care se poate confrunta o femeie. Toate astea de la absolventa prestigioasei scoli internationale de makeup Jean-Pierre Fleurimon, Paris.
makeup
Te poți înscrie aici: www.intactmediaacademy.ro/machiaj/

Cursul este acreditat ANC, iar diploma este recunoscută de Ministerul Muncii.

Intr-o era in care imaginea conteaza si oricine poate deveni teoretic comunicator in social media, un make-up artist bun poate face diferenta din punct de vedere imagine.
semnatura Ileana-Recovered

Alte articole

Leave a Reply