Falke

Ce-a fost mai intai (pentru mine) fusta mini sau dresurile frumoase?

Incerc sa ma gandesc ce m-a determinat pe mine sa port scurt de vreo 25 de ani, faptul ca am un fetis pentru ciorapii frumosi sau pentru ca imi place sa-mi arat picioarele, purtand scurt m-a facut sa investesc intr-o colectie impresionata de ciorapi?
Oricum ar fi, ador ciorapii iar unul din motivele pentru care ma bucur cand incepe frigul este tocmai faptul ca pot incepe sa-i port.
Imi place textura lor, felul in care piciorul arata in ciorap, imi place sa-i ating, imi place ca piciorul cu un ciorap suprerb arata impecabil si nu in ultimul rand imi place ca ciorapul mascheaza imperfectiunile pielii pentru ca la #super40 pielea arata bine inca, dar nu impecabil.
image1-1
Si imi place si ca tin de cald…mai ales mie, care port scurt. Uneori prea scurt 🙂 .
V-am pregatit o selectie a preferatilor mei din colectia Falke 2016 dar si un preview al unui model din colectia 2017 pe care i-am si comandat deja in toate culorile – culori Pantone puternice asa cum se vor purta in anul ce vine. Ma refer la ciorapii cu plasa mare care se pare ca la primavara viitoare vor face furori.
3j5a1071
In rest cred ca picioarele mele in ciorapii lor, vorbesc de la sine. Va las si linkul sa va comandati voi singure ce va place. 😉
Enjoy the photos and the products!
3j5a1233
3j5a1145
3j5a1116
3j5a1174
3j5a1217
foto:Alexandru Roșieanu
semnatura Ileana-Recovered

Alte articole

Leave a Reply