Dupa 8 se deschid portile catre…

Dupa 8 se deschid portile catre… mine si catre ceea ce imi place sa fac cu adevarat. E partea cea mai frumoasa a zilei, de fapt lucrurile bune se intampla dupa 8 seara, nu?!

1. Imi place sa beau un pahar de vin rose, sa mananc un After Eight cu omenii mei dragi si sa stau sa vorbesc despre lumi ce nu exista, despre proiecte noi si pasiuni vechi.

2. De multe ori, singurul timp care ne ramane sa ne ocupam de #super40 e seara, dupa 8, atunci ne programam filmari si photo shooting-uri, impreuna noi doua si alti oameni minunati. Avem insa, intotdeauna grija sa ne distram si relaxam, sa facem din acest proiect un lucru care ne face happy!
super40-after-eight-collage
3. Daca lasam social life-ul deoparte si ajungem acasa, intotdeauna dupa 8, mancam toti trei in familiile noastre, cu soti si copii indiferent ca una-i adolescenta, iar celalalalt copil inca. E acea ora care ne tine pe toti trei in jurul mesei si in jurul celor intamplate peste zi. Nu e nimic fancy, dar e mereu cald si plin de dragoste, cu umor si veselie, cu un ping pong de idei si glume bune, completate de hohote de ras si ciocolata cu menta. Pentru noi e pur si simplu magic.

4. Pampering! Masti de fata, tonic, elixir, creme de corp, baie cu bathbomb-uri si uleiuri esentiale, masaj, aromatherapy, muzica de relaxare… pachet de dupa 40 si dupa 8 😊

5. Imi place tare mult, dupa 8 sa ma asez cat mai confortabil pe canapea, sa-mi iau ceva bun, un After Eight de exemplu, si sa ma uit la film light care sa nu-mi incarce cu nimic neuronii obositi. E acel tip de relaxare care nu da gres niciodata 😊…sau sa-mi pup pisicile pufoase ceea ce ma relaxeaza enorm de cele mai multe ori.

6. Dupa 8… dupa 8 serile pot deveni cat se poate de romantice, mai ales cand copilul e plecat…😊Atunci un #super20 takes over.

7. Cateodata, cand viata e complicata si zilele sunt foarte pline si stresante, dupa ora 8, raman doar cu mine, intinsa pe un sezlong pe terasa, uitandu-ma la stele, infasurata in paturi moi si imi fac ordine in ganduri. E o metoda de relaxare foarte buna. Dupa o seara de acest gen, toata panica trece si a doua zi toate lucrurile sunt mai simple si mai bine organizate in sertarasele mintii mele. Sigur, si cu putina serotonina de la ciocolata cu menta…

8. Si nu, nu pe ultimul loc e cartea aia buna care ma asteapta pe noptiera. Cuminte si plina de alte si alte povesti
ana-ileana-after-eight

Alte articole

Leave a Reply