Alka ka ka

Am stat cuminte si n-am emis nici o parere de coneisseur publicitar despre vizualurile de au incins de curand online-ul. Nici acum nu intentionez sa scriu din perspectiva profesionala desi as putea. Nu ca ma califica CV-ul ci mai degraba varsta. Adica, doar in anii ‘90 am mai vazut asemenea campanie si nu suntem multi publiciatri de varsta asta activi in online.

34348121_1782952528417537_4644727652807081984_o
Sursa: IQads

Nu mai intru in nici o argumentatie despre faptul ca vizualurile astea ca si executie duc cu gandul si mai ales cu ochiul spre inceputul publicitatii mioritice. Pe atunci, insa, cu totii traiam cu convingerea ferma ca (doar) sexul vinde. Indubitabil camapania asta are in subsidiar aceasta convingere. Bun, eu despre asta si vreau sa scriu. Ca mie imi place si sexul si stiu sigur ca cei care au aprobat si probabil modificat vizualurile astea pana au ajuns la asa idee frumoasa, au varsta mea si sunt nostalgici dupa filmul 9 Saptamani Jumate.

Eu am prins vremea aia si cum nu eram prea coapta dpdv sexual, am inteles un singur lucru din film: daca vreau sa fiu sexy imi sug degetele, unul macar, dar preferabil toata palma (ca sa fie clar ca am potential, imi ling buzele insinuant, chiar daca de uleiul din mancarea de mazare si imi torn chestii pe mine, in pat, ca apoi sa cer sa fiu “curatata” de ele. Bine, asta era in ‘90 si noi aveam 16 ani. Da’chiar si atunci imi aduc aminte ca am avut un iubit, unul mai cu experienta care se prabusea de ras de ce proasta eram si mi-a ramas si acum intiparita in minte fata lui cand am propus creativa in loc de frisca ca nu se gasea, sa folosesc ciocolata pentru ritualul erotic.
alka
alka4-full
Sursa: IQads

Adica, mi-a spus doar atat:
– Bai, esti tampita, ce vrei sa-i spun maica-mii dimineata ca m-am cacat in pat???
Cam asa si cu vizualul asta de mi-a atras atentia.
N-am zis nimic la toate palmele si buzele manjite cu creme si zemuri din aburerile astea retro sexuale ca nah, imi aduc aminte de pe vremea cand eram tare cretina eu insami, desi ma asteptam ca targetul asta, caruia teoretic i se adreseaza campania, sa fie mai expus informatiei ca au trecut dracu 30j’ de ani si un catralion de filme erotice din ‘90 pana acum, plus, o varietate mai mare de produse care pot fi folosite in acest scop.
alka3-full
Bai da’ dupa ce ca alea arata imbracate fix ca in anii ‘90, grafica e tot de pe atunci, conceptul asijderea am stat eu asa si m-am gandit… cat de naspa e sa faci amor pe firimituri de napolitana, cum o fi sa-ti intre alea in piele si nu numai?! Aia din 9 Saptamani Jumate preferau alimentele non-abrazive, asa ca daca ar fi sa ma mai regasesc in perioada aia v-as spune:
– Luati cu lapte, luati cu miere, merge si zacusca, dar evitati napolitanele si cojile de la seminte!

semnatura Ileana-Recovered

Alte articole

Leave a Reply