Din experienta mea de mama de baiat

Din experienta mea de mama de copil, baiat pe deasupra, la capitolul achizitii vestimentare, mie cel mai costisitor mi se pare capitolul incaltari.
De ce? Pentru ca o pereche de pantofi trebuie sa fie de piele obligatoriu, cele de iarna trebuie sa fie imblanite, piciorusele cresc foarte imprevizibil… daca in perioada verii in inaltime copiii pot creste intre 5-10 cm, la picior eu n-am constatat pana acum nici o regula… deci nu pot cumpara pantofi in sezonul de discounturi in speranta ca la anu’ pe vremea asta numarul ii va fi bun, deoarece habar nu am daca va fi asa. In plus baietii isi strica pantofii in cam maxim 2 luni. Maxim! Joaca fotbal, joaca baschet, se baga in tomberoanele de gunoi, in noroi, in balta cea mai adanca si in general eu cred ca merg pe varfurile intoarse inspre asfalt incat ii rascheteaza in ultimul hal! Mamele de baieti stiu ce vorbesc. 🙂

gif_copii_frumosi3

Pentru Sasha eu o data la 2 luni pot arunca incaltarile. Pe deasupra imi place sa-l imbrac frumos si pantofii conteaza si ei enorm pentru intreg ansamblul, numai ca de obicei sunt piesa vestimentara cea mai scumpa. Intr-o haina frumoasa si scumpa pot investi – o iau mai mare cu un numar, ii suflec manecile si o poarta si anul viitor – insa pentru pantofi nu pot aplica aceeasi strategie. Asa ca sunt nevoita sa fac research ca sa pot sa gasesc varianta “value for money” cum ar zice Americanii.

poza-2

poza-3

poza-4

Asa am descoperit Urban Shoestore, un brand Romanesc, iar mie stiti ca imi place sa sustin businessurile locale. Ulterior am aflat ca ei colaboreaza cu designeri din intreaga lume, acesta fiind si motivul pentru care modelele sunt foarte cool.
Acest business a crescut de la 3 angajati si o productie de 20 buc/ zi la una de 500 de bucati produse zilnic, iar eu si ai mei facem parte dintre clientii fideli! Asta ca sa nu mai spun ca brand-ul s-a nascut in acelasi timp cu fiica antreprenorului, crescand impreuna. Afacere de familie de la un capat la altul! 🙂

Multumim Alexandru Rosieanu pentru poze!

semnatura Ileana-Recovered

Alte articole

Leave a Reply