Invataturi traite, nu inventate: Ep.1 – Mintea Limpede

Tuturor ne e frica sa imbatranim, de aici si ideea proiectului #super40, dar de fapt, chiar n-are nici o importanta ca imbatranesti, ci cum!
Am citit carti si citate motivationale, am ascultat speech-uri motivationale, am incercat sa facem din varsta un atuu si nu un handicap, dar cel mai impresionant este sa asculti invataturile unei vieti pline, unei independente sanatoase si unui refuz de acceptare a imbatranirii direct de la o sursa reala si cu adevarat inspirationala! Mama Rodi, cum i se spune bunicii Ilenei, pe numele ei…. are 93 de ani, traieste singura la Arad pentru ca asa doreste, isi face cumparaturile, se duce la evenimente culturale, are prietene, calatoreste, deci traieste!

Traieste mai activ decat multi tineri, iar povestile pe care le-a strans pana la aceasta varsta si invataturile si pildele ei sunt cu adevarat motivationale, pentru ca nu sunt gandite, sunt traite.

Am facut o serie de filmulete cu Mama Rodi, pe care va invitam sa le savurati si sa intelegeti ca efectiv, age is just a number!

Alte articole

0 Comments

  • Florina
    October 11, 2016

    Sunt total de acord ca termenul bunica nu i se potriveste doamnei acesteia minunate, ci mama rodi e perfect. Pur si simplu chipul dumneaei emana lumina, bucuria de a trai frumos si multa intelepciune adunata de-a lungul a cateva decenii bune. Asa bunica, asa nepoata 🙂

    Reply

Leave a Reply