NUMARUL 13

 

MILF ENERGY

Copilasul nostru a implinit un anisor pe 19 aprile.
L-am crescut frumos, cu truda, munca si sacrificii, dar satisfactiile au fost pe masura. Am cunoscut oameni noi si minunati si mai ales, savuram perceptia cititorilor nostri despre noi. Si acestea doua fiind zise, ca sa celebram cum se cuvine un an, dam drumul unui nou proiect plin de culoare si nebunie.

Dupa 40 poti alege cum vrei sa fii, asta-i apanajul varstei. Stii cine esti si cum sa te pozitionezi. Reactia celor din jur vine din tine… Asadar dupa un studiu amanuntit facut pe site-ul super40 ni s-a comunicat perceptia publica… MILF!
Mother I’d like to fuck. Asa ne vede lumea pe noi! Oau! Pe bune?!
Ne-am uitat una la alta si in loc sa ne suparam sau sa rosim am inceput sa radem. Multumim public tinta, pentru aceasta catalogare. Pentru ca inca ne mai place sexul la nebunie si pentru ca e ok ca se vede asta.

Si cum am mentionat si despre oamenii noi si minunati pe care i-am cunoscut pe parcursul acestui an, am si vrea sa-i mentionam in acest editorial macar pe unii dintre ei, cei cu care colaboram aproape zi de zi incat ii putem denumi Super 40 Team, desi nu fac parte cu totii din aceasta categorie de varsta. Ii avem pe Stefan Popescu si Flavia Furtos cei care au grija ca articolele noastre sa fie postate la timp ca voi sa le cititi, o avem pe Sara Enache care se ocupa ca fata noastra sa arate prezentabil cand avem shootinguri si emisiuni tv, o avem pe Lucia Faur care ne da sfaturi de styling oricand avem nevoie, o avem pe Georgiana Stavrositu care ne aranjeaza parul in coafuri speciale iar unul dintre oamenii extreme de misto care ne-a fost alaturi din primul moment este Alina Rachieru, producatoare autohtona de camasi, proprietara marcii Pineberry. Alina, a fost prima persoana care a crezut in super40 si care si-a advertizat produsele cu noi si cu care am constatat impreuna ca asocierea marcii noastre impreuna cu marca ei este un succees! Asa ca ne-am hotarat, cum noi suntem sustinatoare declarate ale brandurilor romanesti sa sarbatorim un an impreuna. Cum? Cu o colectie de camasi colorate ca viata noastra: MILF Energy ! Ca sa fie treba, treaba!

Le veti vedea pe noi si le veti putea achizitiona de pe www.pineberry.ro si in curand le vom lansa cu o campanie foarte speciala.

La multi ani super40, sa ne traiesti si sa cresti ca Fat Frumos, ca se pare ca ai mame bune si la propriu si la figurat!

Alte articole

Leave a Reply