Ce n-as da eu sa prind 102 ani

Nu am cum sa nu-mi dau si eu cu parerea despre controversa de actualitate, starnita de faptul ca domnul Șora este guest star in campania artistico-cinematografico-publicitara emag, aparuta de curand in on-line si… peste tot.

NU vreau sa fac NICIUN comentariu despre idee, despre trecutul politic, despre miscarea #rezist sau Partidul Comunist Francez sau Roman. Sunt suficienti parerologi care s-au exprimat in toate sensurile deja.
Eu vreau sa emit o parere muuuuult mai Shallow decat le zice Lady Gaga, dar cum sa va spun, mai potrivita cu platforma asta a mea care vorbeste despre cum sa fi SUPER la varsta pe care o ai, indiferent care ar fi ea, adica cum sa te pastrezi actual si cool si relevant si up to date desi nu mai esti chiar in floarea varstei. Asa ca atat am de spus: eu daca voi avea sansa sa traiesc pana la 102 ani, tot asa as vrea sa ma retrag… starnind o mega controversa, vuind on-line-ul sau ce dracu’ va exista atunci, despre mine si privind in ochi toti trecatorii de pe panouri de 8×4 m!
Si toate astea pe un super fee cum este si normal pentru orice ce om cool care inspira generatii de tineri!

Bine, mi-ar placea sa mai am puterea si entuziasmul si muschii spatelui inca fermi, nu pentru a iesi in Piata la -10 grade, ca asta nu prea imi vine sa fac nici acum, dar macar sa dau doua ture de parc la 100 de ani. Cat despre faptul ca mie mi-a luat la patruj’ de ani, 6 luni sa invat sa fac postari on-line si ca 70% din prietenii mei de 45 de ani NU stiu ce-i aia IG si nu au cont de Facebook ca nu accepta ideea, iar domnul Șora este mega activ in acest domeniu la 102 ani pe mine ma copleseste si imi starneste niscaiva admiratie macar si pentru, asta daca nu pentru motive mai serioase care tin de activitatea dansului de filozof. Da, da, habar nu am care-i echipa din fata, din spate sau din lateral, habar nu am daca el credea ca face un film artistic sau o reclama la electrocasnice, dar numai faptul ca a avut puterea sa faca pe actorul la 102 ani si tot mi se pare din perspectiva abordarii mele, demn de admiratie!

Si mai cred ceva, ca romanul e fals puritan, zgomotos de neiertator, publicitarii cu un orgoliu creativ canalizat in directii gresite si site-urile de de toate, induiosator de filozofice pentru tara asta plina de Girafe si Veorici!
semnatura Ileana-Recovered

Alte articole

Leave a Reply